Kernwaardentraject

Elke cultuurontwikkeling begint bij de kern van de organisatie: de kernwaarden. Dit zijn de belangrijkste waarden die de identiteit vormen van een organisatie. Deze waarden vormen het fundament, de norm waar je op terug kunt vallen in de samenwerking door de gehele organisatie heen.

Sommige organisaties hebben nog geen kernwaarden of kernwaarden die ooit zijn ontwikkeld, maar nooit verder zijn gekomen dan op de website en misschien op een banner ergens op het hoofdkantoor.
In andere organisaties zijn er kernwaarden, maar moeten die worden herzien en vervolgens worden doorvertaald zodat ze tot leven komen.

Partner in Change begeleidt organisatie bij hun reis om kernwaarden te ontwikkelen en door te vertalen, zodat ze onderdeel worden van alledag, herkenbaar zijn op de werkvloer en uitgedragen worden door de medewerkers. Van wenscultuur naar concreet gedrag, dus! Dit programma is een verkorte versie van een cultuurontwikkeling en is bij uitstek geschikt voor organisaties waar de veranderbereidheid hoog is en het leiderschap ondersteunend is aan de verandering.

Meer weten over ons kernwaardentraject? Plan gerust een kennismaking in of laat een berichtje achter zodat we contact met je op kunnen nemen!

Wil je misschien een stap verder zetten? Neem dan een kijkje bij ons aanbod: begeleiding bij cultuurontwikkeling. Of neem contact met ons op om vrijblijvend te sparren.

Meer informatie over kernwaarden ontwikkelen?

Wil je meer weten over het ontwikkelen van kernwaarden, of ben je op zoek naar advies voor de situatie in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Tijdens een online kennismakingsgesprek laten we je graag de mogelijkheden zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan intake

Hieronder plan je eenvoudig een moment in dat voor jou past om kennis te maken.


x

Leer ons kennen!

Gratis workshop: cultuur-
ontwikkeling in één ochtend

Inschrijven