Begeleiding bij cultuurontwikkeling

Cultuurontwikkeling zien wij als het vertalen van een wenscultuur naar concreet, zichtbaar gedrag. Als dat lukt, wordt de organisatie leuker én succesvoller. Dat klinkt simpel, maar organisatiecultuur wordt ook vaak ervaren als ongrijpbaar en lastig te beïnvloeden. Daarom heeft Partner in Change zich gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties in hun cultuurverandering.

Daarbij passen we onze begeleiding aan aan de behoefte van de organisatie. Wil je zelf de touwtjes in handen houden en een rechterhand in de verandering? Of liever een partner die het initiatief neemt en de organisatie meeneemt in de cultuurverandering? Bij de start maken we hier goede afspraken over, waarbij altijd geldt: de cultuurverandering wordt nooit van ons, maar blijft van de organisatie. De enige manier om tot duurzame verbetering te komen.

Bij onze begeleiding maken we gebruik van onze unieke, in eigen huis ontwikkelde cultuurmodel. Dit model helpt om je cultuur te ontwikkelen in vier fasen. In elk van die fasen kunnen we jouw organisatie begeleiden. Heb je nog geen kernwaarden? Dan starten we met de ontwikkeling ervan. Heb je al wel kernwaarden vastgesteld? Dan kunnen we helpen met de doorvertaling in de organisatie zodat het ook tot leven komt en de nieuwe cultuur onderdeel wordt van alledag. Samen met jou geven we hier invulling aan zodat de cultuurontwikkeling altijd past bij jouw situatie en organisatie.

En? Ben je klaar voor een verandering die de organisatie beter, fijner en leuker maakt? Plan dan een kennismaking in of laat een berichtje achter zodat we contact met je op kunnen nemen!

Wil je misschien een stap dieper zetten? Neem dan een kijkje bij ons aanbod voor teamontwikkeling. Of neem contact met ons op om vrijblijvend te sparren.

Meer informatie over begeleiding bij cultuurontwikkeling?

Wil je meer weten over ons begeleidingsaanbod, of ben je op zoek naar advies voor de situatie in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Tijdens een online kennismakingsgesprek laten we je graag de mogelijkheden zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan intake

Hieronder plan je eenvoudig een moment in dat voor jou past om kennis te maken.


x

Leer ons kennen!

Gratis workshop: cultuur-
ontwikkeling in één ochtend

Inschrijven