“Ik ben enorm geraakt door de gastspreker, wat een voorbeeld voor onze maatschappij in persoonlijk leiderschap!”

Deelnemer Culture Friday 13 mei jl.

Vorige gastspreker: Ynzo van Zanten (13 september)

De afgelopen tien jaar is Ynzo van Zanten betrokken geweest als Chief Evangelist en Head of People & Culture bij het succesvolle impactmerk Tony’s Chocolonely.

Als geen ander kan hij vertellen waarom elke organisatie een sterke cultuur zou moeten willen hebben én hoe je bouwt aan zo’n sterke organisatiecultuur waarin medewerkers gelukkig zijn en de prestaties door het dak gaan ! Want dat deed dat bij Tony’s; In deze (inmiddels) befaamde cultuur staat het welzijn van de medewerker centraal, werken teams prettig en succesvol samen en is men in staat te werken aan een stevige purpose: het 100% slaafvrij maken van de chocolade-industrie.

Het idee achter Culture Friday

We krijgen vaak te horen dat organisatiecultuur ongrijpbaar is en daardoor lastig aan te pakken is. En hoewel we die opmerking ergens goed kunnen begrijpen willen we jou heel graag laten zien dat dat het tegendeel waar is.

Het inzetten van de weg naar een sterke organisatiecultuur begint meestal met een ambitie. Inspiratie is daarvoor de ideale brandstof. Die inspiratie gaan we jou geven tijdens onze Culture Fridays: interessante middagen met afsluitend een leuke borrel vol met inspiratie, ideeën én met mensen die net als jij en ik geloven in de kracht van een sterke organisatiecultuur.

Meld je snel aan!

Datum, tijd en locatie

Datum: binnenkort meer nieuws!
Tijd: 16:00u tot 18:30u (inloop vanaf 15:45u)

Locatie:
Partner in Change
Varrolaan 100
Utrecht

 

 

Meer weten?

Meer weten over Culture Friday

Wil je meer weten over de volgende Culture Friday, hou deze pagina in de gaten of neem contact met ons op!

x

Leer ons kennen!

Gratis workshop: cultuur-
ontwikkeling in één ochtend

Inschrijven